Fantasifulla drinkar och härlig crossovermat serveras på Klang Market vid Karlaplan 

Klang satsar på en modern meny, med både asiatiskt, latinskt och franskt. Du kan även få en rejäl burgare och en pizza med gourmet touch. Även veganer är väl tillgodosedda. 

Allt är smakfullt upplagt och smakrikt med goda såser och färska örter. Det är också stora portioner vare sig du tar smårätter eller en huvudrätt. Det passar bra för sälllskap som vill prova lite av varje. 

Och naturligtvis är det ett givet AW ställe med den välförsedda baren och den goda stämningen. Atmosfären med mysbelysning och behaglig lugn musik i högtalarna ger klubbkänsla. Men restaurangen attraherar alla åldrar. 

Ett perfekt ställe för lediga damer och herrar att träffas och dela några smårätter och ett glas vin på eftermiddagen. Men även ett ställe där man kan hänga i baren och mingla och fira slutet på arbetsveckan. Den trevliga och glada personalen ser till att alla känner sig välkomna. Stilen är avslappnad och som ett extra vardagsrum. 

Det går även utmärkt att äta lunch. Maten som serveras är i samma klass som alacarte menyn men till bra pris där du kan få middagsrötter till reducerat pris. 

Foton: Naseem Quraishi-Larsson