Innebandylaget Salems IF har hittills haft en bra säsong. På 14 spelade matcher har Söderortslaget lyckats samla 33 poäng, vilket placerar de på en andraplats. Salem har dessutom en match till godo på förstaplacerade Nykvarn, som har skrapat ihop 36 poäng och är i och med detta serieledaren i Allsvenskan Norra.


Igår kom AIK på besök till Salem. Drabbningen som ägde rum i hemmalagets Skogsängshallen var en väldigt jämn sådan. Det var inte förrän i andra perioden som målskyttarna kom igång. Först placerade Dakhallah in 1:0, men glädjen blev inte långvarig då bortalagets Hagberg jämnade ställningen och några minuter därefter såg Rosen till att gästerna hade ledning.

Den försvann dock lika fort som den kom och Andersson kvitterade till 2:2, men det skulle komma mer mål. Enbart några sekunder efter kvitteringen tog AIK ledningen genom Guilotte innan Salems Lyttegard kvitterade till 3:3.

I den tredje perioden fortsatte trenden som vi såg i andra perioden. Ehrenpreis satte Salem i ledning, innan Hagberg kvitterade för AIK. Så skulle det ske ytterligare en gång, då Ohlstrom satte 5:4 innan Kjellbris slutligen kort därefter kvitterade för bortalaget.

I förlängningen blev det inga mål och därmed fick lagen dela på poängen, matchens slutresultat skrevs till 5:5. I nästa match ska Salem möta Visby på bortaplan, matchen spelas söndagen den 6:e februari med matchstart klockan 13:00.