ÅSIKT Vi alla tittar på medan denna Vladimir Vladimirovitj Putin, född 7 oktober 1952 håller på. Han kliar sig oroligt på sin halva frisyr innan han lämnar ännu en förklaring i ett pressuttalande. I tron att man ska glömma hans förra uttalande.

man kan inte göra mycket annat än att fundera på hur han är och ur han tänker. Det som slår mig är hur det skulle vara att leva granne, vara kompis, kollega eller för all del hur skulle det vara att leva med honom?

om man bara funderar en kort stund på hans samlade bild så för jag upp en bild av en kort person som på något sätt tror att alla andra är ganska korkade. Samtidigt ha han en inre stolthet och tror sig vara över alla andra medan han egentligen är en riktig fegis.

Lite som en otrogen, narcissistisk machoman som hela tiden blir genomskådad av sin fru. Jag tänker på att han i åratal hjärntvättat sitt folk, men uppenbarligen inte lyckats täppa till alla håål i hinken eftersom han samtidigt behöver stifta nya lagar i vild panik och låsa in folk som kan hosta fram bevis för vilken bluff han är.

Han häver ur sig lite klantiga förklaringar för att några dagar senare ändra sin historia och lite bittert i panik behöver använda uttryck som en försvarande machopojke i mellanstadiet ”de är knarkare och….”

Lagen säger nu att man inte får säga krig och de har absolut inte… för det är ju en särskilld militär operation. Tänkte han efter detta säga att alla som skjöt va fulla och borde be om ursäkt? Nu är det ju även så att det inte riktigt gått som planerat för den oroliga Putin, kanske för att han inte fick den hjälp han behövt. Och otrogen, narcissistisk machoman kan naturligtvis inte enkelt säga ”aj, detta va dumt och fel av mig” utan måste fullfölja för att inte känna sig dum i slutet.

Skulle det inte vara spännande att höra hans förklaring till sin fru när han inte diskat eller kommer hem med läppstift på kragen och luktar kvinnoparfym?

Hur skulle hans Tinderprofil se ut?

NAMN: Vladimir Vladimirovitj Putin
Född: 7 oktober 1952

[wpdiscuz-feedback id=”8d11e6lqs9″ question=”Sen då?” opened=”0″]Sen då?[/wpdiscuz-feedback]