MUSIK Reeperbahn och Motoboy spelar en exklusiv spelning på Mosebacke i Stockholm.

De har beskrivits som ett av Sveriges mest legendariska punkband, med en historia som sträcker sig över mer än fyra decennier. Reeperbahn, med Olle Ljungström och Dan Sundquist i front, gav ut fem anmärkningsvärda album och fick en hängiven följarskara mellan 1979 och 1984. Bandmedlemmarna har kommit och gått sedan dess, men musiken har levt vidare och blomstrat igen i omgångar genom några liveframträdanden och nyutgivningar.

Låten ”We who loved you so” släpptes den 12 augusti 2021, bandets första nya musik sedan albumet ”Intriger” 1983. En låt skriven till minne av den bortgångne bandmedlemmen Olle Ljungström, som skulle ha fyllt 60 år samma dag som låten släpptes. Efter framgång på Cirkus kommer Reeperbahn att framföra ännu en privat show i Stockholm i november 2021, och de får sällskap av artisten Oskar ”Motoboy” Humlebo för att väcka Liv i Olle Ljungströms låtar.

Vi är glada över att kunna presentera reeperbahn feat Motoboy live på Mosebacketerrassen i Stockholm den 27 augusti. Biljettförsäljningen börjar fredagen den 1 april kl. 09:00

Källa: livenation.se.