Tyresös damlag väntar ett riktigt toppmöte imorgon när serieledaren kommer på besök till Tyresöhallen. 

Damallsvenskan är vid sin start och hittills har det spelats sex omgångar (förutom Boden och Tumba som har spelat sju matcher). Tyresö har haft en riktig kanonstart på säsongen där laget vann fem matcher och endast förlorade en, vilket för tillfället innebär att Tyresö ligger med tio poäng på en stark andraplats. Det ska också tilläggas att Tyresö spelat en match mindre än Boden som för tillfället har 12 poäng, så Tyresö har en match till godo på serieledaren.

Desto viktigare är det att segra imorgon och Tyresö borde ha bra chanser till att lyckas med uppgiften. Hemmaplans fördel samt senaste vinst mot Kroppskultur borde vara tillräckligt för att skaka om gästerna. Det kommer dock med all säkerhet inte bli en lätt uppgift. Boden har registrerat två riktigt starka vinster de senaste duellerna mot Tumba samt Aranäs. Tyresö måste göra sitt yttersta för att matcha det här rutinerade laget. En av spelarna som Tyresö får se upp med är Emmy Nordmark som är väldigt anfallskunnig och kan ställa till det rejält för hemmalagets försvar.

Senast de här två lag möttes var i en träningsmatch där lagen spelade oavgjort. En riktig rysare väntar i Tyresöhallen under morgondagen, matchen spelas klockan 18:15.