Enskedes damlag som spelar i Division 1 har turbulenta matcher bakom sig, där prestationer skiljde sig åt rejält.

En av de bästa prestationerna för säsongen mot Smedby, där hemmalaget tog en mycket imponerande och komfortabel seger med hela 5:1 blev en stor kontrast mot vad som senare blev ett betydligt mindre lyckad tillställning, när Enskede i senaste matchen förlorade mot Tyresö med 1:3 på hemmaplan efter ett minst sagt svajigt spel.

Nu laddar dock Enskedes damlag om och gör sig fullt redo för kommande motstånd som utgörs av Sollentuna FK. Det som gör den här drabbningen extra spännande att följa, är det faktum att matchen är en direktkamp om förstaplatsen i tabellen och därmed en jätteviktig sådan för bägge lag att lyckas gå segrande ur. Enskede ligger enbart en poäng bakom ledande Sollentuna som för närvarande har 45 poäng på kontot och därmed toppar tabellen just nu.

En eventuell vinst på Norrvikens IP skulle för gästande Enskede innebära en mycket efterlängtad förstaplats i tabellen. Enskedes damer kan dock inte enbart fokusera framåt, utan måste också se sig lite bakom axlarna då Boo FF med 42 poäng ligger väldigt nära både Enskede och ovannämnda Sollentuna.

Matchen spelas imorgon lördag på Norrvikens IP med matchstart 14:00.