Tyresö Handboll kan glädjas åt goda tider, herrlaget har riktigt bra resultat bakom sig och kan blicka framåt mot mer framgångar. Senast igår kom en ny seger, och nu ligger laget på en tredjeplats i tabellen. 


Tyresö Handboll drabbade samman med Anderstorps SK igår i Herrallsvenskan. Gästerna från Tyresö gick in i matchen som förhandsfavorit och två poäng förväntades. Dessa lyckades stockholmslaget till slut ta med sig hem, men det var ett Anderstorp som verkligen bjöd upp till dans i vad som var en jämn tillställning. Matchen slutade med 30-32 för hemmalaget som i och med detta ligger nere i nedflyttningsstriden och kommer få kämpa hård för att ta sig högre upp till säkrare mark.

För Tyresö väntar närmast ett möte mot HIF Karlskrona som sker på lördag 11 december. Matchstart är klockan 16:00 i Brinova Arena. Karlskrona balanserar just nu mellan mitten och nedre delen utav tabellen och det självklara är att kommande match mot gästande Tyresö kommer vara en viktig sådan, då juluppehåll sakta men säkert börjar närmar sig.

Tyresö har nu lite andra, mer positiva målsättningar och kämpar om att ligga i toppen. Det förväntas bli en jämn match. Trots att Karlskrona ligger betydligt längre ner så har man igår lyckats besegra Skånela på bortaplan – Skånela som nu har lika många poäng som Tyresö.

FOTO: skärmdump från everysport.com